Son vaxtlar müxtəlif platformalarda
Son vaxtlar müxtəlif platformalarda istifadəçi dəstəyi ilə bağlı fərqli təcrübələrlə qarşılaşmışam və buna görə yeni xidmət seçərkən bu məsələni əvvəlcədən araşdırmaq istəyirəm. Hesaba giriş problemi, parolun bərpası və şəxsi məlumatların yenilənməsi kimi hallarda istifadəçiyə konkret təlimatların təqdim olunması çox faydalıdır. Azərbaycandakı istifadəçilər platformanın dəstək imkanlarını əvvəlcədən yoxlamaq üçün hansı məlumatlara və xidmət kanallarına baxmalıdırlar?
6 Views

Mən internetdə uzun mətnləri oxumaqdansa, hər şeyi qısa və aydın şəkildə görməyi sevirəm. Bu xüsusiyyət sayt seçimimə də təsir edir. Əgər bir platformaya daxil olanda nə haradadır başa düşülmürsə, çox güman ki, ikinci dəfə həmin səhifəyə qayıtmayacağam. Bir neçə gün əvvəl boş vaxtımda Azərbaycan üçün uyğunlaşdırılmış rəqəmsal platformalara baxırdım. Bir neçə variantdan sonra səhifəsini də yoxladım. Burada mənə ən çox xoş gələn məqam ümumi naviqasiyanın sadə olması idi. Telefonda istifadə edərkən səhifənin müxtəlif hissələrinə keçmək çətin deyil və əsas bölmələr göz qabağındadır. Məncə, bu, xüsusilə axşam saatlarında əyləncə üçün internetdən istifadə edənlər üçün rahatdır. Heç kim işdən sonra bir saatını menyunun necə işlədiyini anlamağa sərf etmək istəmir. :) Bir dəfə dostum mənə elə sayt göndərmişdi ki, əsas bölməni tapmaq üçün üç dəfə geri qayıtmalı oldum. O vaxtdan bəri belə şeylərə daha çox fikir verirəm. Burada isə ümumi istifadə məntiqi mənə daha aydın gəldi. Azərbaycan dilində məlumatların təqdim edilməsi də əlavə üstünlükdür. Təbii ki, bu, mənim şəxsi təəssüratımdır və hər kəsin seçimi fərqli ola bilər. Amma yeni bir platforma axtaran varsa, bu variantı da müqayisəyə əlavə etmək olar.